Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mc4u PARKOUR [AUTORSKIE PLUGINY][1000+ MAP][SYSTEM POZIOMÓW][SYSTEM ZNAJOMYCH][WYŚCIGI][JEDYNY TAKI W POLSCE][300 SLOTÓW][II EDYCJA]

Keerok

Ankieta na temat serwera  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? serwer?

• Tak
      10
    • Nie
      1
    • Tak, ale mam kilka zastrze?e? (napisz jakie)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam, tylko na wyscigach duzo ludzi skacze co nawet 10 klocków =.= I na takie cos nie ma zabezpieczenia niestety. To minus. Dodam ze Patyk teleportuje na parkour na ktorym pozostaje exp, czyli np przeszlismy mape easy 5, jak uzyjemy patyka, to bedziemy szli (jezeli wczesniej nie zrobilismy) parkoury, 1 - 2 - 3 - 4 - 6 :O Epicki serwer .

Opublikowano

Serwer polecam, tylko na wyscigach duzo ludzi skacze co nawet 10 klocków =.= I na takie cos nie ma zabezpieczenia niestety. To minus. Dodam ze Patyk teleportuje na parkour na ktorym pozostaje exp, czyli np przeszlismy mape easy 5, jak uzyjemy patyka, to bedziemy szli (jezeli wczesniej nie zrobilismy) parkoury, 1 - 2 - 3 - 4 - 6 :O Epicki serwer .

Patyk już jakiś czas jest poprawiony.

Teraz należy ustawić go na następny parkour, a nie na następny z możliwym expem.

Posiadamy anty-cheata.

Opublikowano

Dziś miał miejsce BigEvent oraz trwał EventDay, wszyscy się bawili wspaniale!

Dziś również został zwiększony exp za easy oraz medium, szansa do szybkiego startu na serwerze!

Opublikowano

Dla tych co nie wiedza, Nagrywalem z tego parkoura. Bylo sweet :D Michu24gaming & Jok3rStars !! :D

Server jest super dorypany! :D wszystko na nim znajdziecie

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Dla tych co nie wiedza, Nagrywalem z tego parkoura. Bylo sweet :D Michu24gaming & Jok3rStars !! :D

Server jest super dorypany! :D wszystko na nim znajdziecie

Nagrywałeś z nowej edycji gdzie wszystko jest o wiele ładniejsze?

Jeśli tak, wyslij mi pw jeśli możesz z linkiem :)

Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer parkour, ciagle wywala mnie do głównego lobby za FLY... Probowalem z loganiem, nic to nie dało...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Czy to na pewno serwer non-premium? Jak próbuje wejść na serwa zawsze pisze failed to login:bad login.

Tak server jak i wszystkie inne od mc4u.pl są non-premium

@Temat

Tak właściwie to z tego co mi wiadomo to liczba map jaką mamy na serwerze czyli ponad tysiąc czyni z niego największy server parkour na świecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...